Colorful World

Idag blir liten BabyTuss ett halvår gammal. Jag fnular på en beskrivning av honom, men det är förvånansvärt svårt. Ofta ser jag Norrie i honom, ibland ser jag Zumi. Han är skojig att träna med och har motor som Norrie, men har fler egna idéer och upptåg för sig. Jag undrar om han egentligen är delvis sheltie för han skäller på allt han ser (nästan). Det är nog vår största stötesten, det där himla bjäbbandet. Det låter så otrevligt så jag tänker att han är aggressiv och kommer att äta upp närmaste hund eller människa. Ida har fått agera sheltieexpert och stöttepelare när jag brutit ihop och sagt NU MÅSTE HAN OMPLACERAS INNAN NÅGON DÖR. Det är tydligen så att hundar skäller på saker utan att vilja äta upp dem. De kan till och med skälla på saker de gillar, och är det något Tulsi faktiskt verkar gilla så är det människor.

Fysiskt är Tulsi väldigt liten på jorden. Vid fem månader var han 22 cm hög och vägde lite drygt fyra kilo. För två veckor sedan var han fortfarande 22 cm hög och vägde knappt fem kilo. Som referenspunkt vägde Norrie sex kilo när han var fem månader gammal, och vid sex månader var han nästan färdigvuxen på höjden (sedemera 29 cm). Vi kan konstatera att Tulsi med väldigt stor sannolikhet blir XS, vilket känns roligt då jag antog att han skulle bli liten S när jag köpte honom.

Och svansen då? Jodå, den är fortfarande suddig på nästan alla bilder. 🙂

One Reply to “Colorful World”

  1. Mina hundar kan ju vråla på personer och hundar och en massa saker (felparkerade soptunnor!) men jag har aldrig känslan av att de faktiskt skulle ha dådkraft nog att göra nåt. De låter bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *