Some says that it’s genetics that makes you who you are

Om ni inte har lyssnat på Josh Woodwards fantastiska låt “I hate you”, så gå genast och gör det. Underbar absurd satir!

Hursom. Maybe she’s born with it, maybe it’s a beroende. Det är lite gener inblandade i mitt nagellacksintresse (jag har naturligt starka naglar som lack fäster väldigt bra på, vilket gör det roligare än om lacket skulle lossna varannan dag), men mest är det ett konstigt infall som envis håller i sig. 😉 idag har jag fått paket! Bundle Monster-paket!

Bundle Monster är ett amerikanskt företag som framför allt gör stämpelplattor, och det är egentligen konstigt att det här är mina första plattor därifrån. De är ganska billiga och har en uppsjö av motiv. Nyligen släppte de en serie som heter Fuzzy and Ferocious och jag villhövde några av dem. Titta så förstår ni:

image

image

image

Den sista plattan, Dinotopia, hör inte till serien, men vem kan motstå dinosaurier? Inte jag. Inte heller kan jag motstå hundar, Grumpy Cat eller blomdjur!

image

Jag har valt nagelstämpling som mitt sätt att dekorera naglarna på, men det skadar ju inte med lite fler möjligheter, right? I paketet ovan är det en hel hög vinyler. Vinyler? Ja, mallar du klistrar på nageln, målar på och drar bort för att få olika mönster. Och så bling!

image

Så mycket roligt Linnea! Yay! Men du, hur ser dina naglar ut just nu?

image

Ehem. Min ursäkt: Norrie dödade ett nagelband förra måndagen så jag har inte velat använda remover på det fingret. Så allt har fått sitta. På ringfingrarna hade jag ett glitterlack, så jag grundade med peel-off-lack och ville se hur bra det skulle sitta. Bloggarna jag kollade sa en till några dagar.

På mig satt det i nio dagar. Sweet! Från och med nu blir det basen i alla manikyrer. Så lätt att ta bort när det väl är dags! På långfingret testade jag att försöka peta bort lack utan peel-off-lack under på samma sätt. Gick inte så bra 😉

2 Replies to “Some says that it’s genetics that makes you who you are”

  1. Ibland önskar jag att jag hade bättre kvalité på mina flisiga naglar när jag ser allt fint du gör… stämpelplattorna var helt underbara, kan förstå habegäret 😉

  2. Ojojoj så mycket fint 🙂 Då vet vi nog vad helgen kommer innehålla för aktiviteter, om du orkar hålla ut så länge..? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *