And we’re all getting older

Det har varit tyst här sedan jag skrev om Zumi och agility i maj. Lite vardag går att hitta på Instagram men nu börjar jag sakna det längre formatet igen. Vi får se vad det blir.

image

Vad vi gör just nu? Vad som hänt med Norries kropp och Zumis agility sen sist? Tja. Jag och Zumi driver varandra till vansinne med jämna mellanrum men hon har hunnit nolla lite blåbärslopp och börjar ha en aning om vad ett slalom är. Baby steps!

Jag har slutat att stirra så mycket på Norrie. Vi gör sånt vi tycker är roligt och ser vad som fungerar. Och det mesta verkar, peppar peppar och annat, fungera bra. Långa promenader, agility, heelwork och spår njuter vi av. Och så jagar vi Bollen och dödar en och annan griiiiis. 🙂

Jag fortsätter att måla naglarna även om bilderna mer sällan hamnar på Instagram. Jag har också infört köpstopp på allt nagelrelaterat till i maj – men väntar på tre leveranser som beställdes innan införandet 😉

Vi ser vad det blir av bloggandet. Men just nu blir det något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *