Be Okay

Ja, ni vet. Jag vet. Det tar lite tid ibland. Jag har flera blogginlägg som jag skrivit i huvudet, men när jag suttit vid datorn har det mest blivit layoutpill i Scribus och lite slösurfande istället för bloggarbete. Nå, det är som det är och det blir som det blir 🙂

Det som bryter torkan just idag är att vi tog vår sista agilitypinne i Tranås igår. Av tre nollade lopp har vi fått tre pinnar och tre vinster, vilket känns otroligt skönt för klass3-nerverna. Nu är klass3-debuten tämligen perifert någonstans i fjärran, men det är ju skönt att känna att vi inte är helt utan möjlighet att göra något bra även i den klassen.

Gårdagens hopplopp slutade med en femfelare på en bra tid, där jag stolpade honom orättvist inför ett hinder som han petade ner. Idag har vi varit solchockade och trötta och diskade oss både här och där på båda banorna. Vi får återgå till RC-träningen på A-hindret lite för det hoppade han med glädje idag… 😉

Totalt sett får helgen högt betyg – fint väder, roliga banor, fint sällskap och en bra balans och bra kommunikation mig och Norrie emellan. Vi kan leka och äta godis och jag fokuserar på vad som är viktigt. Mindre stress, mindre press, mer fokus och mer bubbla.

Can’t complain about much these days
I believe we’ll be okay
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh
Can’t complain about much these days
I believe we’ll be okay
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh
We’re screaming out
I believe we’ll be okay

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *