April showers

De senaste dagarna har förflutit i ett grått töcken av regn, trötthet och kyla. När våren får bakslag såhär är det lätt att tappa sugen och känna sig bitter över att gå miste om potentiella vårsolspromenader och varma agilitypass. Då behövs ett ess i rockärmen, eller varför inte ett lite annorlunda mål?

Though April showers may come your way
They bring the flowers that bloom in May
So if it’s raining, have no regrets

Ett av årets mål är att fjällvandra. Vad behöver man för att fjällvandra? Jo, man behöver vara van vid att bära runt på en ganska tung ryggsäck i ganska knölig terräng. Vana skapar man lättast genom att, trumvirvel, bära runt på en ganska tung ryggsäck i ganska knölig terräng. På en timme hinner man trampa runt ganska mycket i Rydsskogen – för att inte tala om hur många pölar och kärr man hinner besöka! Jag var dock torr och varm om fötterna när jag kom in tack vare mina älskade kängor. :heart:

Framåt kvällen blev det mer promenerande, med sällskap och utan ryggsäck. 🙂 Så skönt att känna att hundarna verkligen har fått gå och titta på världen ordentligt!

3 thoughts on “April showers

    • När man (jag) tänker på våren så har jag en tendens att tänka på soliga varma dagar och glass. 😉 Två plusgrader och regn hör liksom inte riktigt till den bilden av Vår(tm).

      Mina kängor verkar vara ett par Helly Hansen Rapide 🙂 Köpte på XXL inför förra fjällturen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *