Fast Forward

Det är några hektiska dagar på jobbet nu och jag ser fram emot slutet av veckan när jag kanske har tid för träning, hundar och slappande. Nå, jag bränner inte ut mig, efter telefonmötet med SLHK idag hade jag tid att läsa ut min bok 😉

Norrie är uppe på fullhöjd nu och efter ett katastrofpass, där jag började känna att 2på2av kanske var rätt coolt ändå, verkar vi börja hitta fram till en bra stegrutin även här. Tänk så nördspännande det är med agility!

DSC_0040

Vi, eller mest jag, fnular på idéer för att få till heelworkträningen och har lite oortodoxa planer. Kan bli spännande. Det stora frågetecknet är dock fortfarande hur jag ska få honom att ta det lite lugnt och inte stressfnatta runt som en påtänd iller på en grill…

One thought on “Fast Forward

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *