What doesn’t kill you

Jag håller än så länge samma höga tempo. Tillräckligt många dagar i rad så måste det ju bli en vana, tänker jag? Antingen det, eller så faller jag ihop i en liten hög och vägrar röra mig förrän det blir vår. Det skulle onekligen hjälpa att sova mer – trots att jag lade mig i tid igår så vaknade jag en attans massa gånger inatt. Pleh! Nu är jag dock såpass trött att jag borde kunna sova som en klubbad säl. 🙂

Ikväll har vi varit i Motala och tränat i Dittehallen. Zumi visade sig vara på ett lite knasigt humör och verkade lite låg och förvirrad. Hon fick därför bara träna lite på att spontant uppsöka halsduken och att sitta vackert med stöd av mitt ben. Hon får vila på saken och se om hon känner sig bättre imorgon 🙂

2014-01-08 20.45.05

Norrie fick träna detaljer. Detaljer detaljer detaljer. Jag höll på att få spader på honom för att han är så förbaskat rapp i att steppa runt och ramla ur position – det händer TUSEN saker per sekund och hur sjutton ska jag hinna belöna när det är rätt… Efter lite frustration hos matte bytte vi till att testa lite stadgeövningar och med synlig leksak går han riktigt bra i alla positioner, balanserat och lugn. Försvinner synstörningen så hoppar han jämfota igen. Gnrk!

Till slut fick vi lite hjälp av Anna som kommenderade och såg till att jag gick rak i kroppen och rakt fram och svängde på kommando, och efter några försök gled vovve rätt och hamnade där jag ville ha honom både i position 1 och 5! 🙂 Det firade vi med ordentligt med kamp och fnitter.

2014-01-08 20.45.13

Vi fick också ett ärofyllt uppdrag – döda ljudet i skrikapeleksaken Erika hade med sig till mopsarna. Efter att ha nosat mycket grundligt på den sa det “kras kras” och sen var den tyst 😉

2014-01-08 20.52.25

Bra träning. Bra med vänner. Fin kväll. :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *