I Am What I Am

I am what I am
And what I am needs no excuses
I deal my own deck
Sometimes the aces
Sometimes the deuces

I fredags, för snart en vecka sedan, fick jag göra någonting jag inte gjort på alldeles för jättelänge. Jag fick gå in på en tävlingsplan ihop med min röda tokboll. Man kan ju förbereda det bättre än att planera programmet samma morgon (och därför tappa bort sig i varje skifte mellan vers och refräng), men åh, ÅH så roligt det var! :heart: Med Zumi finns det inga krav, ingen jobbig prestationsångest, bara fnitter, studs och glädje. Någon gång, någon gång, hoppas jag att det kan kännas likadant med Norrie.

Resultatet var kanske inte så strålande, rent poängmässigt – men herrejösses så roligt vi hade på plan! Och herrejösses så imponerad jag är av lilla Zumintrollet som verkligen har gjort en fantastisk utveckling sen Norrie kom in i vår lilla flock. För drygt två år sedan gjorde hon ungefär två saker i ett helt program (vinka samt gå en port slalom!) och resten av tiden stod hon stockstill. I fredags höll hon igång och körde TVÅ HELA MINUTER i sträck! Herregud, vilken fantastisk utveckling! Vi fick några stopp i början för att publiken såg himla spännande ut, men sen kände jag att hon närmast ökade och ökade istället för att sakta krokna som hon tidigare gjort.

Jag vet inte hur jag ska uttrycka det här i tillräckligt positiva ordalag. Min fantastiska, fantastiska lilla röda sidekick är så himla söt och rar och rolig och fin och bäst. Mattes Zumintroll!

And so what if I love each sparkle and each bangle
Why not try to see things from a different angle
Your life is a shame
Till you can shout out I am what I am

4 Replies to “I Am What I Am”

  1. Jag säger det igen, UNDERBARA ni!!! Jag hoppas att jag kan få till hälften av er fina känsla på plan någon gång för det är så otroligt inspirerande att se er, jag har ju ändå följt er från debuten och framåt. Vilken utveckling och vilken äkta, sann glädje!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *