Better get to livin’

“Darling, what’s your secret?
With all you do, your attitude
Just seems to be so good
How do you keep it?”

Det finns så mycket att haka upp sig på. Så många små jobbiga detaljer som får styra en och påverka ens syn på sig själv och sitt värde. Så ofta kan det snöbolla iväg och bli en ond spiral med en bestämd riktning nedåt. Hur bromsar man? Och hur lär man sig att inte ta i de jobbiga små detaljerna?

Jag vet inte än. Men jag vet att ibland, så är det så himla skönt att säga nej, inga måsten ikväll. Jag behöver inte fixa de där bilderna, eller den där filmen, just ikväll. Nu sätter jag mig och läser en stund. Tänk, efter 26 år kan jag ibland prioritera välmående före att vara andra till lags med saker som ingen egentligen bryr sig så mycket om. Framsteg – så sakteliga framsteg!

You better stop whining, pining
Get your dreams in line
And then just shine, design, refine
Until they come true
And you better get to livin’

Såhär vill jag tänka. Det är ju faktiskt endast och allena jag och hundarna som sätter gränserna för var vi kan komma. Varför klaga, eller längta? Det är bara att sikta uppåt, och jobba som ett as, eller omprioritera. Det är aldrig någon annan än jag själv som kan vara min värsta fiende – den enda som ger upp.

BOLLEN!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *