My new names

Innan jag berättar om vår weekendresa till den gröna ön i… eh, öster, kanske.. så ska jag nog nämna att vi tog en liten tur till Märsta-Sigtunas freestyletävling förra helgen. Det bör nämnas för att även om ingen av hundarna och verkligen inte matte var på topp så slutade det med uppflytt för båda och därmed varsin titel – HtMD1! Norries första och Zumis andra titel med andra ord. Det känns förvånansvärt lite som en milstolpe, men det peppar onekligen lite att få börja klura klass 2-program till tassmonstren. Zumi kommer inte att starta HtM2 än på ett tag, men väl FS2. Norrie ska få starta allt, tänkte jag, nu får jag skärpa till mig, hitta glädjen och köra så det dammar. Vi kan, vi kan, vi kan.

One Reply to “My new names”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *