My ups’n’downs

image

Zumi har inte vaknat till efter sederingen, alternativt surar. Jag är inte helt säker på vilket. Med tankte på att hon krävde 1,5 dos sedering precis som Norrie så är jag inte direkt förvånad att hon är lite sliten. Envis liten hund! Hoppas att hennes öra känns lite bättre efter en natts sömn, hon fick en första dos medicin nu.

image

Och det här är vad hon har framför sig. Droppar två gånger dagligen och örontvätt en gång om dagen. Jag vet inte om jag tycker mest synd om henne, mig eller väggarna i köket. Jag lutar åt att hoppas att det blir lättare och lättare allteftersom örat blir mindre svullet och ledset.

image

Jag försöker tänka på bra saker för att inte deppa ihop över att en av hundarna ÅTERIGEN är trasig. För en är ju faktiskt hel! Och har papprena i ordning för nya äventyr. EU-pass med rabiesstämpel innebär att portarna är öppna för Åland och agilitytävling i maj! På sätt och vis är ordningen nu slutligen återställd: Norrie ÄR åter den hela, friska hunden och Zumi är det småtrasiga måndagsexemplaret. Tur att hon brukar bli återställd ganska fort – hon är allt lite risig, stackas snutt!

image

Det är skönt att ha den här hundens ögon på mig. Vi tog en liten tur ensamma i den tiogradiga kylan och lämnade Zumi och hennes öra inne i värmen. Vi hann med att träna läggande och ställande under gång, positionsarbete på vänster och höger sida (gah! högersvängar på vänster! SÅ SVÅRT!), lite freestylerörelser och lite mellanposition. Frustrationsfritt, snyggt och roligt!

Hallå eller, jag är alltid både snygg och rolig. SÅ LEK MED MIG!

image

2 Replies to “My ups’n’downs”

  1. badrummet är bra att tvätta öron i…. bara att skölja av efter sig! dom där dropparna känns bekanta, undra hur många kurer min lilla fjant har fått med dom. Peppar peppar så var det länge sen nu iaf. ge zumi nått gott godis från oss och säg åt henne att krya på sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *