My all about me

Den gångna helgen har till största del handlat om att återställa skadan jag fixade med mitt kodhackande förra helgen. Jag har gått och lagt mig tidigt och sovit ut men gått upp vettigt på morgnarna. I fredags handlade vi, med en planerad matlista för helgen! Det har gjort att vi har lagt lite tid på matlagningen och jag har till och med bakat bröd. Igår städade vi nästan hela dagen och resultatet är en lägenhet jag trivs i igen. Det är så skönt att ha tid att lägga på att få en tillvaro som känns bra.

Eftersom jag har fått ordentligt med sömn flera nätter i rad så mår jag förvånansvärt bra trots många timmar i solen på LHU idag. Åh, som jag älskar vår klubb! Just den här gången hade vi prova-på-dag för ungdomar upp till 25 år (vilket jag ju fortfarande är, haha!) och me gemensamma insatser så byggdes rallybana, instruerades agility och så hade vi uppvisningar. Norrie fick lekishoppa lite agility först, innan vi visade freestyle (vilket inte ska göras med  korv i handen, han var helt GALEN!) och sedemera körde några lydnadsmoment. Bäst med dagen var hans inkallning parallellt med Svansa och Elin-Trassel! Andra bra saker med dagen var att han höll sig o-brötig trots en massa hundar och barn, att han kunde vänta rätt tyst och samlat på flera ställen med och utan mig, och att JAG höll mig lugn och o-brötig trots en massa barn 😉

Zumi fick damma av sina rallykunskaper och promenera en liten bana och var så nöjd, så nöjd med att få korv för något i hennes ögon så enkelt. Den lilla sötshiban råkade jag sedan glömma i andra hagen och upptäckte henne en stund senare, lugnt sittandes där jag lämnat henne. Säga till? Gnjeh, hon trivdes ju braaaa dääääär…

Mina pausvovvar

2 Replies to “My all about me”

  1. Vad härligt att det gick bra med uppvisningen, annars tycker jag det går troll i det där när man ska visa något. Inget funkar som man har tänkt. Åtminstone för mig, ha ha 🙂

  2. Kul att det blev bra väder, hade tänkt komma med Loke (som äääälskar barn, barn är, typ, världens bästa uppfinning) men lite sjukligheter satte stopp för det.

    Haha, Zumi är ju bara för underbar! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *