My fast car

Det här är tyvärr inte mitt inlägg om heelerns rasstandard. Det har, så att säga, blivit lite fördröjt på grund av en kort tur till Dorotea. När jag säger kort så är det inte i sträcka, utan i tid, då det är över 80 mil att åka enkel resa. I torsdags åkte vi upp, och imorgon åker vi hem, så Turbolämmeln får jobba hårt den här helgen.

Tyvärr är det inte en spontan nöjestur, och därför är inte Norrie med upp. Han terroriserar Wille och håller min syster vaken 😉 På sätt och vis är det skönt att inte ha honom att hålla ordning på, men jag saknar min lilla ligist.

2 Replies to “My fast car”

  1. Han gör ett bra jobb här… men han sover iaf på nätterna! Och som tur är så är han söt nästan hela tiden. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *