My tomorrow

Vi har städat kylskåpet och jag har fyllt en hel väska med kläder. Hur det är möjligt vet jag inte själv, för mycket kläder har jag inte. Kan kläder på något magiskt vis expandera och ta upp oproportionerligt mycket plats så fort man placerar dem i en väska?

86 mil. Om ungefär 24 timmar och 86 mil är vi någon helt annan stans. Jag känner att det ska bli skönt med ett andningshål. Jag har saknat Dorotea och Borgafjäll. Men lite kommer jag allt sakna jobbet också 😉

På tal om saknad så slogs jag av en enorm Zumisaknad idag när jag klev på bussen och passerade en blindhund i arbete. Det var en labrador som låg och vilade brevid husse i väntan på rätt hållplats. Och tomheten, bristen på min egen vov, blev akut. Jag har hållit den stången ganska bra med att jobba för mycket och fantisera om mina hundar som det kommer att bli i juni, men just då kunde inga fina tankar om att få en tvåhundsflock stävja hur mycket jag ville ha Zumi där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *