Köttbullar och konstiga ljud

Jag skriver denna post med en shiba i knät – Tops tyckte att det var hemskt tråkigt här och ville bli pratad med. Med tanke på att han redan har roat sig med att ramla ner från bordet tänkte jag att han kanske kan ha nytta av lite lugn och ro…

Som man kanske kan förstå av ovanstående är jag och Robin hundvakt åt två av Robins mammas shibor. Umai har intagit mitt fejkfårskinn i sovrummet. Det är väldigt spännande med alla ljud här i huset, och riktigt konstigt är det när det låter utanför dörren men ingen kommer in – de har aldrig bott i en sådan här lägenhet förrut! Det var mycket populärt att bli bjudna på köttbullar efter maten, så förhoppningsvis är det inte allt för hemskt att vara här…

Jag och Gallery2 har slutit fred. I högerkolumnen kan ni nu se den senaste bilden i galleriet samt en slumpvis utvald bild. Mysigt värre! Det tog mig “bara” två dagar att få till WordPresslayouten och Gallery2-integrationen… Men jag har lärt mig mycket mer än om jag bara byggt om dorysite’s css en gång till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *