Världens kortaste introbloggpost

Klockan är 00:00, vilket är ganska mycket. Det beror förvisso på huruvida man vanligen är uppe vid denna tid, men det är inte något jag har gjort till en vana. I morgon sker en transport av min familj ut till Finspång för att äta en massa god mat och ge min mamma paket. Hon har uppnått den aktningsvärda åldern av 50 år, vilket vanligen firas i vår västerländska kultur. Personligen skulle jag hellre fira min linux-födelsedag än min riktiga, men acceptansen för detta har inte riktigt infunnit sig ännu.

Utfört idag:

  • Haft föreläsning. Bara nästan frusit en smula ihjäl.
  • Ätit hamburgare med bröd från pastavagnen. Ja, de säljer det…
  • Förvånat studenter med att fotografera en bankomat.
  • Förvånat lysiter med att göra ett collage i ~ till min mamma.
  • Fått Piggelin att hänga sig totalt, brutalt och finalt. Jag gjorde inte ens något.
  • Ätit ohälsosamma mängder chips och druckit cola.
  • Bytt ut django och gamla dorysite mot wordpress-blogg. Ett galleri är på gång.

INTE utfört idag:

  • Skrivning på inlämningsuppgifterna. Tusan.
  • Hälsning på och prat med kogvetare. Jag tror faktiskt att de bits, oavsett vad de säger.
  • Tvättat. Städat. Diskat. Men minst två av de arbetsuppgifterna är Robins, så det så.

Nej, nu ska jag virra mig bortåt de 4.8 kvadratmetrarna säng vi har och se hur många täcken och kuddar jag kan lägga beslag på innan Robin anar oråd och snor tillbaka dem. Gnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *